Contactgegevens
  • ISATR1204 header 2
  • ISATR1204 header 2
  • header3

Open trainingen

ISA biedt 4 open / individuele trainingen:

Sales                   : Succesvol Verkopen + Koude Aquisitie

Communicatie : Klantgerichte Communicatie

Management    : Praktisch Leidinggeven

 

Succesvol Verkopen

De training Succesvol Verkopen heeft tot doel kennis en vaardigheden op het gebied van verkopen te ontwikkelen bij (aankomende) verkopers, zodat zij effectief kunnen inspelen op de behoeften van klanten en prospects. Met als gevolg dat ze succesvoller zullen zijn in hun sales resultaten.

Meer weten over deze verkooptraining?

Koude Acquisitie

De training Koude Acquisitie heeft tot doel kennis en vaardigheden op het gebied van koude acquisitie te ontwikkelen bij (aankomende) verkopers, zodat zij effectief afspraken kunnen maken met potentiële klanten. Dit kan via de telefoon als ook persoonlijk tijdens bijvoorbeeld een seminar of beurs. 

Meer weten over deze verkooptraining?

Klantgerichte Communicatie

De training Klantgerichte Communicatie heeft tot doel kennis en vaardigheden op het gebied van communicatie te ontwikkelen bij medewerkers met klantcontact, zodat zij effectief kunnen inspelen op de verwachtingen en behoeften van klanten. Met als gevolg een hogere klanttevredenheid, klantloyaliteit en zelfs meerverkoop.Subdoel is dat hierdoor ook de interne communicatie zal verbeteren. 

Meer weten over deze communicatie training?

Praktisch Leidinggeven

De training Praktisch Leidinggeven heeft tot doel kennis en vaardigheden op het gebied van leidinggeven te ontwikkelen bij (aankomende) managers, zodat zij effectief hun medewerkers kunnen aansturen op hun inspanningen, gedrag en resultaten. De training leert managers effectief leiding te geven aan hun team, zodat zij met hun team de afgesproken resultaten kunnen realiseren. 

Meer informatie over deze management training?