Contactgegevens
  • ISATR1204 header 2
  • ISATR1204 header 2
  • header3

Klanttevredenheid

ISA opnieuw Cedeo-erkend met mooie score

We kunnen veel vertellen over ISA. Maar wat anderen vinden is even veelzeggend. ISA Training is Cedeo*-erkend voor Maatwerk Bedrijfsopleidingen. Deze belangrijke erkenning betekent dat de inkopers van bedrijfsopleidingen (onze opdrachtgevers dus) zeer tevreden zijn over de kwaliteit van de opleidingen en de prestaties van de opleider.

Trots? Ja: in het meest recente klanttevredenheidsonderzoek heeft ISA een score van 96,4% bereikt.

We voldoen aan alle criteria rondom kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Waar wij met name trots op zijn, is dat we op een aantal belangrijke criteria onze score hebben kunnen verbeteren ten opzichte van het vorige klanttevredenheidsonderzoek in 2011:

  1. Voortraject
    In 2011 gaf 10% van onze klanten aan hier zeer tevreden over te zijn. Nu is 67% van onze klanten hier zeer tevreden over.
  2. Samenwerking
    In 2011 gaf 20% van onze klanten aan hier zeer tevreden over te zijn. Nu waardeert 67% van onze klanten dit met zeer tevreden.

Ook de criteria Prijs-Kwaliteitverhouding en Opleiders (trainers) scoren hoger dan in 2011. Het doet goed te zien dat onze investeringen in de kwaliteit en in het rendement van trainingen ook daadwerkelijk ervaren worden door onze klanten. We gaan daarom vol overtuiging door met verdere investeringen hierin. Zodat we in alle opzichten het ‘trainen op effect’ blijvend waarmaken.

Natuurlijk halen we ook uit het onderzoek dat we op twee terreinen onze klanten nog beter kunnen bedienen. De actualiteit van het materiaal en een actiever relatiemanagement zal daarom de komende maanden meer aandacht krijgen.

Het complete onderzoeksrapport lezen? 

 

*Cedeo is een onafhankelijke stichting die het keurmerk Cedeo-erkend verleent aan organisaties die actief zijn op het terrein van human resources. Cedeo doet dit op basis van de criteria klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en klantgerichtheid.
Kijk ook eens op Cedeo.nl