Contactgegevens
  • ISATR1204 header 2
  • ISATR1204 header 2
  • header3

Verkooptraining maatwerk en open

ISA heeft een eigen visie op een verkooptraining. De commerciële medewerker die vanuit persoonlijke kracht de klant raakt, boekt samen met de klant de meeste én de meest duurzame resultaten. De sleutel van de verkooptraining: waarde toevoegen. Dat is de kern.

Onze visie rust op vier pijlers:

ISA visie op sales

1) Richt je op de klant

Zorg voor een attitude die gericht is op de klant. Een grondhouding van 'eerst begrijpen en dan begrepen worden'. Verschuif de blik van jezelf, je eigen product of je eigen bedrijf naar de klant. Concentreer je op zijn aankoopproces, niet op jouw verkoopproces. Vraag jezelf steeds weer af 'what's in this for him?'. Kortom: denk niet in USP (Unique Selling Point) maar in UBR (Unique Buying Reason).

2) Verkooptraining: Verwerf het recht op de volgende stap

Verkopen is een proces. Een verkoopproces is een keten van stappen (road to a sale). Verkopen is in feite telkens opnieuw (moments of truth) het recht verwerven om de volgende stap te mogen zetten. Van contact naar contract. Verkopen is helpen inkopen of een klant helpen beslissen. Een topverkoper weet van elke stap in het aankoopproces welke belangen er voor een klant spelen. Hij voegt aan elke stap waarde toe en verwerft zo het recht op de volgende stap. Dat is de insteek van de verkooptraining.

3) Beïnvloed bewust positief

Verkopen is het bewust positief beïnvloeden van een besluitvormingsproces. De verkoper beïnvloedt door houding en gedrag. Beïnvloeden vraagt om vaardigheid. Zeker als je het bewust wilt doen. In onze verkooptraining komt een scala aan vaardigheden aan bod en wordt er volop geoefend, onder het motto 'wat je vaak doet, doe je vaak goed'.

4) Geloof in je organisatie, product/dienst en jezelf

Heb vertrouwen in je organisatie (doel, ambitie, primair proces, leiding en collega’s), je product of dienst (propositie en toegevoegde waarde) en last but not least, jezelf.

Wat heeft jouw organisatie aan onze visie op sales? Dat is eenvoudig: onze pijlers helpen je de prestaties van je salesteam verbeteren. Samen vormen ze de randvoorwaarden voor blijvend effect.

Maatwerk verkooptraining?

Elke organisatie is anders; daarom is iedere van onze verkooptraining maatwerk. We bouwen een programma op uit modules die perfect passen bij de specifieke wensen en behoeften van je organisatie, je markt en je klanten zodat het gewenste effect wordt bereikt. Binnen onze verkooptraining ontwikkelen wij diverse modules.

Screen Shot 2015 03 12 at 11.19.45 AM

 

Voorbeelden van sales-modules binnen onze verkooptraining:

Een gesprek over salestrainingen op maat?

Open training: Succesvol Verkopen

De training Succesvol Verkopen heeft tot doel kennis en vaardigheden op het gebied van verkopen te ontwikkelen bij (aankomende) verkopers, zodat zij effectief kunnen inspelen op de behoeften van klanten en prospects. Met als gevolg dat ze succesvoller zullen zijn in hun sales resultaten.

Meer weten over deze verkooptraining?

Open training: Koude Acquisitie

De training Koude Acquisitie heeft tot doel kennis en vaardigheden op het gebied van koude acquisitie te ontwikkelen bij (aankomende) verkopers, zodat zij effectief afspraken kunnen maken met potentiële klanten. Dit kan via de telefoon als ook persoonlijk tijdens bijvoorbeeld een seminar of beurs.

Meer weten over deze verkooptraining?